Hälsobandet Touchpoint – minskar din stress genom vibrationer

Armband för att minska stress

Denna artikel kan innehålla annonslänkar men är inget som påverkar omdömet kring aktuella produkter.

Jag ska helt ärligt talat säga att jag var skeptisk inför detta test. Att ett hälsoband på varje handled som ger dig vibrationer skulle minska din stress kändes konstigt för mig. Men oj vad jag fick äta upp det.

När jag testade hälsobandet Touchpoints upplevde jag det först som konstigt med vibrationerna. Det dröjde dock inte länge innan jag kände att jag kom in i någon sorts rytm och blev mer och mer avslappnad. Stressen jag hade från jobbet försvann i takt med vibrationerna på handlederna. Det är inte bara i handlederna du blir avslappnad utan det är i hela kroppen. Detta är en produkt vi verkligen rekommenderar!

Minskar stressen

Den avslappnade känslan hänger sedan med långt efter att du stänger av hälsobanden. Det känns väldigt skönt även för dig som inte har så lätt för att slappna av.  För min del fungerade detta bäst på kvällen någon timme innan jag skulle sova och gjorde att jag slappnade av på ett helt annat sätt än vad jag vanligtvis kan göra och mycket snabbare.

Däremot upplevde andra som också testade hälsobandet att de blev av med stress genom att använda den på morgonen för att då gick de in i dagen med ett lugn och ett bättre fokus.

Så testa därför själv vilken tid och vilken vibrationsnivå som passar dig bäst. Vi är alla olika och vilken nivå som passar dig är individuellt.

Sov bättre med mindre stress

Vill du bli av med stress, sova bättre och bli mer fokuserad tycker jag verkligen du ska testa anti stress armbandet Touchpoint. Med detta anti stress armband kan det minska din stress med upp till 70 procent på bara 30 sekunder. Sen är det viktigt att tänka på att vi alla är olika och behöver olika lång tid att varva ner på. Däremot upplever alla som testade armbanden att det gick snabbare att varva ner och minska stresskänslan med hjälp av armbanden.  

Hälsobandet har tre inställningar för sina vibrationer, långsam – sömn, medium – lugn och Snabb – Ilska. Du ser enkelt vilken inställning det är tack vare lampan som lyser i olika färger. Enligt Hälsobandet själva så har produkten också visat sig ge positiva resultat om personen har ADHD, Autism eller Parkinsons.

Vi som testat denna kan inget annat än att rekommendera anti stressarmbanden från Touchpoint.

Frågor och svar om hälsobandet Touchpoint

 • Vad kan jag göra om jag är stressad?

  Enklaste sättet är att testa detta anti-stress armband från Touchpoint. De kanske kostar lite mer men vi tycker helt klart att det är värt det för att minska ens stress, kunna sova bättre om nätterna men också för att kunna få ett bättre fokus.

 • Vem kan använda produkten?

  Den kan användas av både vuxna och barn.

 • Vem passar anti-stress armbandet för?

  Känner du dig stressad, har svårt att sova eller är ofokuserad kan denna hjälpa dig. Även du som har parkinsons, autism eller ADHD minskar armbanden din stress, ger dig ett bra lugn och förbättrar ditt fokus och sömn.

 • Hur länge behöver jag använda armbanden?

  Från någon minut upp till 15-20 minuter beroende på behov.

 • När ska jag använda Hälsobandet?

  Du kan använda det när du känner att det passar. I förebyggande syfte på morgonen, inför ett jobbigt möte eller inför att du ska sova. Det bestämmer du själv vad som passar dig och dina behöv bäst. Vill du kunna sova bättre kan du ta det på kvällen men vill du bli av med stress går det att ta mitt under en arbetsdag.

 • Hur använder jag Hälsobandet Touchpoint?